Opened 20 months ago

Last modified 19 months ago

#1213 assigned defect

MATCHBOT RESPONSES

Reported by: board Owned by: milosh
Priority: low Milestone: milestone:
Component: Bots - TWD/TWL Version: Latest version from repository
Severity: minor Keywords: TWD, Matchbot, challenge, command
Cc:

Description

There have been several complaints of players issuing a challenge thru matchbots, and not getting a confirmation response, resulting in multiple challenges being sent.

Change History (6)

comment:1 Changed 20 months ago by board

  • Owner changed from WillBy to milosh
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed 20 months ago by board

Not sure if it matters, but I wanna say this is the !challengetopteams command that is having the issue.

comment:3 Changed 20 months ago by board

help: (Ravage) (twdd): DOes the !removechallenge * command actually work ? you get no response after msging it to bot

would appear that this command also is no longer giving feedback.

comment:4 Changed 20 months ago by qan

Is this always happening, out of curiosity? Or just some percentage of the time?

I have no way to test it, being squadless

comment:5 Changed 19 months ago by qan

!challengetopteams has a pretty serious query to work through before displaying results. If DB gets bogged down it will take a long time to show. Added a confirmation PM right before this.

Let me know if this continues to be a problem.

comment:6 Changed 19 months ago by qan

  • Priority changed from high to low
Note: See TracTickets for help on using tickets.